DRAKKAR

Detalji:

* Ručno rađena akrilna tehnika na platnu.

* Stil: moderan, savremeni.

* Rok isporuke: slika će vam stići za otprilike 7- 20 dana (u zavisnosti od mesta gde živite)

* Materijal: Profesionalna akrilna boja, platno, lak.

* Veličina: 18cm x 24cm

* Cena: 50€42,50€

Molim Vas da me kontaktirate ako želite prilagođeno delo koje je urađeno samo za Vas.

Za ostala pitanja kontaktirajte me za konsultacije ili mi pošaljite e-mail.

Karakteristike:

* Slikala Jovana Lipovac.

* Potpisano na prednjoj strani.

* Ručno rađena slika.

* Zaštićeno polusjajnim lakom za akrilne boje.

100% garantovano zadovoljstvo: Vaše zadovoljstvo mi je veoma važno i želim da radim sa Vama na rešavanju bilo kakvih problema.

————————————————-

Da li ste strastveni ljubitelj Vikinga i u potrazi za savršenom zidnom dekoracijom? Onda je ova slika za vas. Moja vikinška slika je savršen komad da pokažete vašu strast prema ovim žestokim i legendarnim ratnicima.

Ova slika prikazuje suštinu vikinškog duha, svojim moćnim bogatim bojama. Slika prikazuje duh žestokog vikinškog ratnika, koji rukuje mačem i štitom sa odlučnošću i hrabrošću po kojima su bili poznati. Slika prikazuje snagu, hrabrost i volju Vikinga. To i predstavlja slika ovog broda koji nezaustavno ide kroz oluju.

Pokreti četkice i paleta boja korišćeni na slici prenose osećaj kretanja i energije, čineći da ona oživi na vašem zidu. Slika će biti odličan pokretač razgovora i podsetiće vas na snagu i hrabrost Vikinga.

Plus, svojim bezvremenskim stilom i smelom paletom boja, ova slika će upotpuniti svaki komad zida, čineći je raznovrsnim dodatkom svake prostorije u vašem domu. Bilo da ste ljubitelj istorije, ljubitelj vikinške kulture ili jednostavno cenite lepotu ove moćne slike, ovaj komad će sigurno biti dragoceni dodatak vašem domu.

Ali ako niste upoznati sa Vikinzima, dozvolite mi da vam kažem nešto više .

Vikinzi su bili pomorci ratnici i trgovci od kasnog 8. do početka 11. veka. Poreklom su iz skandinavskih zemalja Norveške, Danske i Švedske, a njihov uticaj se širio od Evrope do Azije i Severne Amerike. Zanimljiva činjenica je da se ova vrsta broda na slici zove Drakkar, a i po tome je slika dobila ime.

Vikinzi su bili poznati po svojoj žestokoj i hrabroj prirodi, a bili su i vešti ratnici koji su se borili mačevima, sekirama i štitovima. Bili iskusni mornari i navigatori, a njihovi dugi brodovi su bili dizajnirani da se nose sa uzburkanim morem i jakim vetrovima severnog Atlantika.

Vikinzi su takođe bili poznati po svojoj veštini u obradi metala i veštini izrade oružja, nakita i drugih ukrasnih predmeta koje su trgovali na njihovim rutama.

Poznati su i po svojim verskim uverenjima, verovali su u panteon bogova koje je vodio Odin, bog rata i mudrosti.

Takođe su verovali u zagrobni život u Valhali, velikoj dvorani u koju će najhrabriji ratnici otići posle smrti. Vikinzi su takođe bili veoma poznati po svojim racijama i invazijama, putovali su u mnoge delove Evrope i šire, od Britanskih ostrva do Mediterana, Rusije, pa čak i Severne Amerike, koju su takođe otkrili vekovima pre Kristofera Kolumba. Naučnici su na osnovu analize dokazali da su Vikinzi zauzeli lokaciju u Njufaundlendu, Kanada, 1021. godine.

Osnovali su naselja i trgovačke stanice, što im je omogućilo da trguju i utiču na ljude na koje su nailazili. Uprkos svojoj reputaciji žestokih ratnika, Vikinzi su takođe bili trgovci, farmeri i zanatlije, njihovo društvo je bilo složeno i raznoliko, sa različitim klasama ljudi i uloge. Vikinzi su ostavili trajno nasleđe u obliku svoje umetnosti, jezika i kulture, koje se može naći u nazivima mesta, legendama i artefaktima širom oblasti u kojima su se naselili i sa kojima su trgovali.

Postali su važan deo kulturnog nasleđa mnogih zemalja, a njihovo nasleđe i danas fascinira ljude.

Ne propustite ovu priliku da posedujete umetničko delo koje slavi duh Vikinga. Naručite sada i unesite dašak vikinške moći u svoj dom.

Želite da začinite vaš kućni ili radni enterijer?

Ispunite kontakt formu i poslaću vam e-mail sa uputstvima za plaćanje kako biste mogli ukrasiti svoj prostor ovom slikom!

Slika će biti otpremljena u roku od dva radna dana nakon uplate.

PRATITE ME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pin It on Pinterest