PRODAJA SLIKA

THE FELLOWSHIP OF THE RING

Fellowship-of-the-Ring

WITCH KING OF ANGMAR

TOLKIEN WORLD

DRAKKAR

Viking

Sećanja sa zapadnog fronta

Poppy

PIÑA COLADA

Piña colada

ARAGON I ARWEN

GOSPODAR PRSTENOVA

WARM WINTER DAY

Warm-Winter-Day

BARAD DUR & MOUNT DOOM

Barad Dur and Mount Doom

THE PERFECT STORM

The Perfect Storm

MANASTIR PODMALINSKO

Monastery Podmalinsko

RUNNING TOGETHER

Running together

BEACH SUNSET SEASCAPE

Beach-sunset-seascape-sold

LET IT SNOW

Let it snow

SUMMER SUNSET

Summer Sunset

AFRICAN BEAUTY

ROSE FIELD

Rose Field

SPRING

Spring

COFFEE DOSE

DOG AND WOODCOCK

Dog-and-Woodcock

ICE CREAM LOVE

CITRUS

Citrus

LAVANDER FIELD

Lavander Field

SING TO ME

MORNING COFFEE

Morning Coffee

DHALIA BLOSSOM

Dobrodošli na Jovana Lipovac Art.

Zamislite prostor oko sebe kao belo platno koje čeka da ga oživite pažljivo odabranim umetničkim delima. Moja galerija slika pruža vam mogućnost da pronađete savršeno umetničko delo koje će obogatiti vaš prostor.

1. Upoznajte svoj ukus

Pre nego što krenete u potragu za slikom, prvo je važno da shvatite šta vas zapravo privlači. Da li su to svetle boje, apstraktne forme, realistični portreti ili pejzaži? Provedite vreme razgledajući različite stilove umetnosti kako biste razumeli šta vas najviše privlači.

2. Razmislite o prostoru

Dimenzije: Pre nego što odaberete sliku, izmerite prostor gde planirate da je postavite. Da li tražite nešto što će zauzeti ceo zid ili nešto manje, možda za iznad kauča ili radnog stola?

Boja zida: Uzimajući u obzir boju zida, odaberite sliku koja će se komplementarno uklopiti ili će, s druge strane, pružiti snažan kontrast.

3. Razmislite o budžetu

Koliko ste spremni da potrošite? Kvalitetna umetnost može biti skupa, ali postoje i pristupačnija dela umetnika koji tek započinju svoju karijeru. Odredite svoj budžet unapred kako biste suzili izbor.

4. Autentičnost

Kupovina originalne slike podrazumeva i potvrdu o autentičnosti dela. Takođe, proverite poreklo i prethodne vlasnike dela, što može biti važno za procenu njegove vrednosti.

5. Saveti za postavljanje slike

Osvetljenje: Slika treba da bude dobro osvetljena kako bi se mogli videti svi detalji i prave boje.

Visina: Generalno, centar slike treba da bude na visini očiju posmatrača.

Zaštita: Ako je slika izložena direktnom sunčevom svetlu ili vlazi, razmislite o dodatnoj zaštiti ili promenite lokaciju.

6. Konsultujte se

Stručna podrška: Ako niste sigurni u svoj izbor, stojim vam na raspolaganju za konsultacije i savete koji će vam pomoći da donesete pravu odluku.

7. Verujte svojim osećanjima

Na kraju, najvažniji savet je da verujete svojim osećanjima. Ako vas slika emotivno dotakne, stalno razmišljate o njoj i možete da zamislite da je gledate svakodnevno, to je prava slika za vas.

Umetnička dela nisu samo dekoracija; ona su izraz ličnog stila, kulture i životne filozofije. Odabirom prave slike za vaš prostor, dobijate ne samo vizualnu komponentu koja će obogatiti ambijent, već i delo koje će pričati priče, izazvati emocije i inspirisati vas i vaše goste svaki dan. Na Jovana Lipovac Art, možete naći raznovrsnu kolekciju umetničkih dela koja čekaju da pronađu svoje mesto u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Koje su pogodnosti posedovanja slike?

Posedovanje slike u vašem domu nosi sa sobom mnoge prednosti koje mogu obogatiti vaš prostor i svakodnevni život.

1. Slike su odličan izvor estetske vrednosti i elegancije. One dodaju sofisticiranost i fine umetničke vibracije u prostor, omogućavajući vam da izrazite svoj ukus i ličnost. Kroz umetnička dela, prostorije dobijaju dodatnu dimenziju i postaju živopisnije i inspirativnije, stvarajući ambijent u kojem je prijatno boraviti i koji odiše kreativnošću.

2. Naslikane slike mogu služiti kao središnji element dekoracije koji povezuje ostale delove prostora. One mogu biti fokusna tačka koja privlači pažnju, usmerava pogled i pomaže u definisanju stila i teme prostorije. Kroz boje, forme i motive, slike mogu komunicirati razne emocije i priče, doprinoseći atmosferi i celokupnom raspoloženju u domu.

3. Slike podstiču kreativnost i maštu. Kao prozori u druge svetove i kulture, one nas uvode u različite perspektive i ideje, obogaćujući naš umetnički i kulturološki horizont. Ovo može imati pozitivan efekat na naše raspoloženje, mentalno zdravlje i opšte dobrostanje, čineći naš dom mestom koje nas neprestano inspiriše i motiviše.

Umetnička dela, poput slika, unose poseban karakter i dušu u lični prostor, kreirajući ambijent koji odražava individualnost i ukus vlasnika. Posedovanje slike u domu nije samo dekorativni element, već i emotivni dodir koji obogaćuje životni prostor, dopuštajući osobi da se izrazi i komunicira svoja osećanja, misli i inspiracije.

Kroz sliku, dom može postati mesto koje odražava lične vrednosti, interesovanja i pasije, stvarajući unikatnu atmosferu i identitet prostora. Umetnost tako omogućava stvaranje prostora u kojem se možemo osećati komforno, inspirisano i povezano sa svetom oko nas na više emocionalno i estetsko nivo.

Umetnost u domu, takođe, podstiče na razmišljanje, analizu i introspekciju, otvarajući prostor za ličnirazvoj i duhovno obogaćivanje, čineći naš životni prostor mestom istinskog izražavanja i ličnog razvoja.

Zašto je umetnost dobra za poslovne prostore?

Umetnost u poslovnom prostoru nije samo estetski dodatak, već moćan alat koji može doneti brojne prednosti biznisu.

1. Poboljšanje radnog okruženja. Umetnička dela mogu transformisati prostor, čineći ga inspirativnijim i prijatnijim za rad. Ovo može pozitivno uticati na zadovoljstvo i produktivnost zaposlenih, podstičući kreativnost i inovativnost.

2. Jačanje korporativnog identiteta i brenda. Umetnost može poslužiti kao sredstvo komunikacije vrednosti, misije i vizije kompanije, omogućavajući biznisima da izgrade snažan vizuelni identitet i povežu se sa klijentima i partnerima na emotivnom nivou.

3. Poboljšanje percepcije biznisa. Elegancija i sofisticiranost koju umetnost donosi, može pomoći u stvaranju snažnog prvog utiska, doprinoseći ugledu i profesionalizmu kompanije. To može facilitirati poslovne odnose i pomoći u izgradnji poverenja sa potrošačima i poslovnim partnerima.

Kroz ove aspekte, umetnost postaje ključni element u unapređenju biznis strategija, doprinoseći opštem uspehu i rastu kompanije.

Umetnost u biznis prostoru više nije luksuz, već neophodnost koja se sve više prepoznaje kao ključni element u oblikovanju poslovnih identiteta i kultura. Kroz svoje sofisticirane forme, umetnost uspeva da prenese poruke, vrednosti i viziju jedne organizacije, stvarajući jedinstveni dojam sofisticiranosti i profesionalizma.

U savremenom, konkurencijskom poslovnom svetu, diferencijacija je ključna. Umetnost omogućava firmama da se izdvoje, pokazujući posvećenost detaljima, kulturi i estetici. Kroz umetnička dela, kompanije mogu komunicirati svoju jedinstvenost i posvećenost izvrsnosti, što može pozitivno uticati na odnose sa klijentima i partnerima, gradeći povjerenje i pridobivajući njihovu lojalnost.

Umetnička dela u prostorima kompanije mogu odražavati lokalnu kulturu i vrednosti, podstičući osećaj pripadnosti i zajedništva, što je posebno važno u globalizovanom poslovnom kontekstu gde se teži humanizaciji marki i biznisa.

PRATITE ME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pin It on Pinterest