POLITIKA PRIVATNOSTI

Jovana Lipovac Art je sajt posvećen zaštiti vaše privatnosti..

Pripremili smo ovu Politiku privatnosti kako bismo vam opisali našu praksu u vezi sa ličnim podacima (kao što je definisano u daljem tekstu) koje prikupljamo od korisnika naše web lokacije www.jovanalipovac.com. Ovde takođe opisujeme opcije koje su vam dostupne u vezi sa korišćenjem vaših ličnih podataka i način na koji im možete pristupiti i ažurirati ih.

 

1. Saglasnost Korisnika

Podnošenjem ličnih podataka putem naše web stranice ili usluga, izričito se slažete sa prikupljanjem i korišćenjem vaših ličnih podataka u skladu sa ovom politikom privatnosti.

 

2. Posetioci mlađi od 13 godina

Naša usluga nije namenjena osobama mlađim od 13 godina. Nemamo nameru da prikupljamo lične podatke od posetilaca koji su mlađi od 13 godina.

 

3. Vrste podataka koje prikupljamo

„Lične informacije“ označavaju podatke koji omogućavaju nekome da vas identifikuje ili kontaktira, uključujući, na primer, vaše ime, adresu, telefonski broj, e-mail adresu, kao i sve druge nejavne informacije o vama koje su povezane sa bilo kojim od gore navedenih podataka. „Anonimni podaci“ označavaju podatke koji nisu povezani sa vašim ličnim podacima; Anonimni podaci sami po sebi ne dozvoljavaju identifikaciju pojedinačnih osoba. Prikupljamo lične podatke i anonimne podatke, kako je opisano u nastavku.

a. Informacije koje nam pružite.

Od vas možemo prikupiti lične podatke, kao što su vaše ime, e-mail i poštanske adrese kada nas kontaktirate.
Ako nam pošaljete povratne informacije ili nas kontaktirate putem e-maila, prikupićemo vaše ime i e-mail adresu, kao i bilo koji drugi sadržaj uključen u e-poštu, kako bismo vam poslali odgovor.
Kada učestvujete u nekom od naših istraživanja, možemo prikupiti dodatne informacije o vašem profilu.
Kada postavljate poruke na našoj web lokaciji, informacije sadržane u vašoj objavi biće smeštene na našim serverima i drugi korisnici će je moći videti.
Takođe možemo da prikupljamo lične podatke i na drugim tačkama na našoj web lokaciji u kojima se navodi da se lični podaci prikupljaju.

b. Informacije prikupljene putem tehnologije.

Da bi vam naša web lokacija i usluge bile korisnije, naši serveri (koje može da ugosti dobavljač usluga treće strane) od vas prikupljaju informacije, uključujući vrstu pregledača, operativni sistem, adresu Internet protokola (IP) (broj koji je automatski dodeljen vašem računaru kada koristite Internet, a može varirati od sesije do sesije), ime domena i / ili žig datuma / vremena vaše posete. Mi koristimo ove informacije koje ne identifikuju pojedinačne korisnike, za analizu trendova, za administraciju web lokacije, za praćenje kretanja korisnika po sajtu i za prikupljanje demografskih podataka o našoj korisničkoj bazi u celini. Ove automatski prikupljene podatke možemo povezati sa Ličnim podacima u svrhu sigurnosti i otkrivanja lažnih aktivnosti.
Koristimo i kolačiće i informacije o URL-ovima za prikupljanje podataka o datumu i vremenu vaše posete i podataka za kojima ste pretraživali i koje ste gledali. „Kolačići“ su mali podaci koji web lokacija šalje na hard disk računara dok pregeldate web lokaciju. Možemo koristiti i sesijske kolačiće (koji ističu kada zatvorite web pregledač) i trajne Kolačiće (koji ostaju na računaru dok ih ne izbrišete) da bismo vam pružili što personalizovanije i interaktivnije iskustvo na našoj web lokaciji. Trajni kolačići se mogu ukloniti ako sledite uputstva o datoteci pomoći Internet pretraživača. Kolačići mogu omogućiti automatsko prijavljivanje tokom budućih poseta i mogu omogućiti prilagođavanje sadržaja.

Upotreba tehnologija za praćenje od strane naših tehnoloških partnera i ostalih sredstava treće strane na web lokaciji nije obuhvaćena našim Pravilima o privatnosti. Ove treće strane mogu koristiti kolačiće, slike i skripte kako bi im pomogle da bolje upravljaju sadržajem na našoj web lokaciji. Mi nemamo pristup ili kontrolu nad ovim tehnologijama. Ne povezujemo prikupljene podatke sa ličnim podacima našeg posetioca. U saradnji sa oglasnom mrežom treće strane upravljamo našim oglašavanjem na drugim web lokacijama. Naš partner oglasne mreže koristi kolačiće i web podatke za prikupljanje informacija koje se ne mogu lično identifikovati o vašim aktivnostima na ovoj i drugim web lokacijama kako bi vam pružio ciljano oglašavanje na osnovu vaših interesa.

c. Google Analitika.

Trenutno koristimo Google Analitiku, kao i Google Ads za oglašavanje. Google Analitika prikuplja informacije anonimno i izveštava o trendovima web stranica bez identifikacije pojedinačnih posetilaca. Google Analitika koristi svoj kolačić za praćenje interakcija posetilaca. Vlasnici web lokacija mogu da pregledaju različite izveštaje o tome kako posetioci komuniciraju sa njihovom web stranicom kako bi poboljšali svoju web lokaciju i kako je ljudi pronalaze. Pogledajte sledeće linkove za više informacija o Google analitici: http://www.google.com/analytics/, http://www.google.com/privacy.html i http://www.google.com/analytics/tos.html.

 

4. Korišćenje vaših ličnih podataka

a. Generalna upotreba.

Uopšteno, lični podaci koje nam pošaljete koriste se ili za odgovor na vaše zahteve ili za pomoć da vas bolje uslužimo. Vaše lične podatke koristimo na sledeće načine:

– da olakšate kreiranje naloga i osigurate svoj nalog;
– identifikacija vas kao korisnika u našem sistemu;
– za poboljšanje naše web lokacije i usluga;
– za naša interna istraživanja i razvoj;
– prilagođavanje sadržaja tako da odgovara vašim željama;
– sprečavanje suspendovanih korisnika da se ponovo registruju;
– pružanje Usluga koje tražite;
– za slanje e-pošte dobrodošlice da potvrdite vlasništvo nad adresom e-pošte koja je data tokom kreiranja vašeg naloga;
– za slanje administrativnih obaveštenja putem e-pošte, kao što su bezbednosni saveti ili saveti za podršku i održavanje;
– za odgovaranje na vaše upite i zahteve;
– s vremena na vreme za upućivanje telefonskih poziva, kao deo sekundarne zaštite od prevare ili za traženje vaše povratne informacije; i
– slanje biltena, anketa, ponuda i drugih promotivnih materijala koji se odnose na naše usluge i za druge marketinške svrhe Jovana Lipovac Art

b. Stvaranje anonimnih podataka.

Anonimne podatke možemo stvoriti iz ličnih podataka izuzimajući podatke (kao što je vaše ime) koji podatke čine osobnim vama. Mi koristimo ove anonimne podatke za analizu obrazaca zahteva i kako bismo poboljšali sadržaj naših usluga i poboljšali navigaciju sajtom. Jovana LIpovac Art zadržava pravo da koristi anonimne podatke u bilo koju svrhu i da anonimne podatke otkrije trećim licima, po vlastitom nahođenju.

 

5. Web stranice trećih strana.

a. Sajtovi trećih strana uopšteno.

Kada kliknete na link do bilo koje druge web stranice ili lokacije, napuštate našu web lokaciju i otići ćete na drugu web lokaciju i drugi subjekt može od vas prikupiti lične podatke ili anonimne podatke. Mi nemamo kontrolu nad tim vanjskim web lokacijama ili njihovim sadržajem niti ih ne možemo preispitivati i ne možemo biti odgovorni za njih. Imajte na umu da se uslovi ove Politike privatnosti ne odnose na ove spoljne web lokacije ili sadržaje ili bilo koju kolekciju podataka nakon što kliknete na link do tih spoljnih web lokacija.

b. Sajtovi društvenih mreža.

Ako se prijavite na Uslugu pomoću svojih podataka za prijavu sa web lokacije društvenih mreža (kao što su Facebook, Twitter ili LinkedIn) ili povežete svoj nalog sa svojim nalogom na društvenoj mreži, možemo primiti podatke o vama sa takvog sajta društvenih mreža, u skladu sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti. Te podatke možemo dodati informacijama koje smo već prikupili od vas putem Usluge. Ako odlučite da delite svoje podatke sa profila na društvenim mrežama, mi ćemo ih deliti u skladu sa vašim izborima.

c. Ostale karakteristike vezane za društvene mreže.

Naša web lokacija sadrži funkcije društvenih medija, kao što su dugme Facebook Like, Tweet dugme i drugi dodaci ili interaktivni mini-programi koji se pokreću na našoj web lokaciji. Ove funkcije mogu da prikupe vašu IP adresu, koju stranicu posećujete na našoj web lokaciji i mogu da postave kolačić koji će omogućiti funkciji da pravilno funkcioniše. Vaše interakcije sa ovim funkcijama regulišu uslovi korišćenja i politika privatnosti kompanije koja ih pruža (npr. Facebook ili Twitter).

 

6. Vaš izbor u vezi sa vašim ličnim podacima

Nudimo vam izbor u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i deljenjem vaših ličnih podataka.

Ako se pretplatite na jovanalipovac.com, možemo vam povremeno slati besplatne newsletter-e i e-mailove koji direktno promovišu upotrebu naše web stranice ili usluga. Kada primate newesletter-e ili promotivne komunikacije od nas, možete navesti želju da prestanete primati daljnju komunikaciju od nas i imaćete priliku da se „odjavite“ prateći uputstva za odjavu iz e-maila kog primite, prilagođavanjem svoje postavke e-pošte sa stranice vašeg podešavanja naloga ili direktno da nas kontaktirate (pogledajte podatke za kontakt u nastavku).
Uprkos naznačenim preferencijama e-pošte, možemo vam poslati komunikaciju u vezi sa uslugom, uključujući obaveštenja o svim ažuriranjima naših Uslova korišćenja ili Politike privatnosti.

 

7. Sigurnost ličnih podataka.

Jovana Lipovac Art je posvećena zaštiti bezbednosti vaših ličnih podataka. Mi (i naši pružaoci usluga trećih strana) koristimo razne industrijske standardne sigurnosne tehnologije i postupke kako bismo zaštitili vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, upotrebe ili otkrivanja. Kada unesete osetljive podatke na obrasce za narudžbu, mi (ili naši treći dobavljači usluga) šifriramo prenos tih informacija korišćenjem tehnologije SSL.

 

8. Blogovi.

Naša stranica nudi javno dostupne blog postove. Treba da znate da bilo koje informacije koje date u ovim oblastima mogu čitati, prikupljati i koristiti drugi koji im pristupaju. Da biste zatražili uklanjanje vaših ličnih podataka sa našeg bloga ili foruma zajednice, kontaktirajte nas na art@jovanalipovac.com. U nekim slučajevima možda nećemo moći da uklonimmo vaše lične podatke, u tom slučaju ćemo vas obavestiti ako to nismo u mogućnosti i zašto.

 

9. Preporuke zadovoljnih korisnika.

Uz ostale preporuke prikazujemo lične izjave zadovoljnih kupaca na našoj web lokaciji. Ako odlučite da date izjavu na web lokaciji, možemo da objavimo vašu izjavu zajedno sa vašim imenom. Ako želite da ažurirate ili obrišete izjavu, možete nas kontaktirati na art@jovanalipovac.com

 

10. Kontakt informacije.

Jovana Lipovac Art želi da čuje vaše komentare ili pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti. Molimo kontaktirajte nas na:

art@jovanalipovac.com

 

11. Izmene u ovoj Politici Privatnosti.

Ova Politika Privatnosti podložna je povremenim revizijama i ako unesemo bilo kakve značajne izmene u načinu na koji koristimo vaše lične podatke, obavestićemo vas tako što ćemo vam poslati e-mail na poslednju adresu e-pošte koju ste nam dali i / ili objavljivanjem obaveštenja o promenama na našoj web lokaciji. Bilo kakve promene ove Politike Privatnosti stupiće na snagu početkom od trideset (30) kalendarskih dana posle naše otpreme obaveštenja e-poštom ili trideset (30) kalendarskih dana od dana objavljivanja obaveštenja o promenama na našoj web lokaciji. Ove promene će odmah stupiti na snagu za nove korisnike naše Usluge. Imajte na umu da ste uvek odgovorni za ažuriranje ličnih podataka kako biste nam prosledili vašu najaktuelniju adresu e-pošte. U slučaju da poslednja adresa e-pošte koju ste nam naveli nije tačna ili iz bilo kojeg razloga nije sposobna da vam dostavi gore opisano obaveštenje, naša otprema e-pošte koja sadrži takvo obaveštenje će ipak predstavljati efektivnu opomenu izmena opisanih u obaveštenju. U svakom slučaju, promene ove Politike privatnosti mogu uticati na naše korišćenje ličnih podataka koje ste nam dostavili pre nego što smo vam obavešteni o promenama. Ako ne želite da dozvolite promene u korišćenju vaših ličnih podataka, morate nas obavestiti pre datuma efektivnog datuma promena koje želite da deaktivirate svoj nalog kod nas. Kontinuirana upotreba naše veb stranice ili usluge, nakon obaveštenja o takvim promenama, ukazaće na vaše priznanje takvih promena i saglasnost da se obavezuju uslovima i odredbama tih promena

 

POLITIKA DOSTAVE

Vreme obrade

Vreme potrebno za pripremu porudžbine za dostavu varira. Za detalje pogledajte pojedinačne stavke.

Carine i porezi na uvoz

Kupci su odgovorni za sve carine i poreze na uvoz koji mogu biti primenjeni. Ne odgovaram za kašnjenja zbog carine.

Povratak i zamena

Rado prihvaćam povrat, razmenu i otkazivanje. Kontaktirajte me u roku od: 3 dana od isporuke. Pošiljke se vraćaju u roku od: 7 dana od isporuke. Zatražite otkaz u roku od: 24 sata od kupovine. Troškove otkaza za sve preko 24h plaćate vi.

Uslovi vraćanja pošiljke

Kupci su odgovorni za troškove povratka otpreme. Ako predmet nije vraćen u svom izvornom stanju, kupac je odgovoran za bilo kakav gubitak u vrednosti.

Pitanja o vašoj porudžbini?

Ako imate problema sa porudžbinom, kontaktirajte me na art@jovanalipovac.com.

Često postavljana pitanja

  • Prilagođene i personalizovane porudžbine. Izuzetno mi je drago da razmatram želje svojih kupaca i vrlo rado obavljam personalizovane porudžbine. Potrebno je da me na vreme obavestite o porudžbini (najmanje 15 dana unapred, ovisno o tome gde se nalazite), pošaljite mi kvalitetnu i vidljivu sliku za rad, navedite šta želite i vaša ideja će biti realizovana u najkraćem mogućem roku.
  • Uputstva za rukovanje prilikom predaje porudžbine. Pažljivo otpakujte proizvod kako ne bi došlo do oštećenja i vaša slika je spremna za izlaganje. Čuvati na suvom mestu. Imajte na umu da kada se pošiljke šalju preko poštanskih usluga bilo koje vrste (uključujući kurire) uvek postoji mogućnost (bez obzira koliko mala) da se dogodi nezgoda (oštećenja na paketima, kašnjenja itd.) koju ne mogu sprečiti. Radim sve što je moguće da moji kupci budu zadovoljni kupovinom i da osiguram da, prema mojim mogućnostima, dobiju najbolju moguću uslugu. Iako verujem da ćete biti zadovoljni transakcijom, ako bilo šta pođe po zlu, naručeni artikal ne stigne ili dođe sa oštećenjima bilo koje vrste, MOLIM VAS DA MI SE JAVITE i javiću vam se ubrzo da rešimo pitanje na najpogodniji način za vas.
  • Imajte na umu da prikazivanje digitalne slike u svim bojama, tonovima, nijansama itd. varira od jednog do drugog računara ili ekrana laptopa. Manje (zaista male) razlike mogu se pojaviti između onoga što vidite na ekranu svog računara tokom gledanja slika mojih radova i fizičkog predmeta.

Dobrodošli na Jovana Lipovac Art. Vaše odredište za kreativnost, inspirisano strašću prema umetnosti i dizajnu i posvećeno ljubiteljima lepote svuda oko vas. Dok kreiram, dođite da slikate sa mnom, pokazaću vam jednostavne savete i trikove koji čine svaki dan vrednim umetnosti.

©2019-2021 JOVANA LIPOVAC – SVA PRAVA ZADRŽANA    POLITIKA PRIVATNOSTI

RAZVOJ SAJTA: SRĐAN BOROVIĆ

Pin It on Pinterest