WITCH KING OF ANGMAR

Detalji:

* Ručno rađena akrilna tehnika na platnu.

* Stil: moderan, savremeni.

* Rok isporuke: slika će vam stići za otprilike 7- 20 dana (u zavisnosti od mesta gde živite)

* Materijal: Profesionalna akrilna boja, platno, lak.

* Veličina: 50cm x 40cm

* Cena: 345

Molim Vas da me kontaktirate ako želite prilagođeno delo koje je urađeno samo za Vas.

Za ostala pitanja kontaktirajte me za konsultacije ili mi pošaljite e-mail.

Karakteristike:

* Slikala Jovana Lipovac.

* Potpisano na prednjoj strani.

* Ručno rađena slika.

* Zaštićeno polusjajnim lakom za akrilne boje.

100% garantovano zadovoljstvo: Vaše zadovoljstvo mi je veoma važno i želim da radim sa Vama na rešavanju bilo kakvih problema.

————————————————-

Witch King of Angmar je jedan od najzanimljivijih likova u Tolkinovom “Gospodaru prstenova”. Kao vođa Nazgula i prvi od devet, on je nekad bio moćan ljudski vladar prije nego što ga je ”zaveo” prsten. Postao je nevidljiv i besmrtan, služeći Sauronu. Njegova prava imena i porijeklo su zaboravljena, ostavljajući ga kao simbol straha i uništenja.

Najpoznatiji je po svojoj ulozi u Bitci kod Pelennorskog polja, gdje je predvodio Sauronove snage protiv ljudi iz Gondora i njihovih saveznika. Tamo se suočava sa Éowyn, hrabrom princezom iz Rohana. U ovom epskom sukobu, on joj se hvali da “nijedan živ muškarac” ne može da ga ubije, na što ona otkriva svoj identitet kao žena i zadaje mu smrtonosni udarac. Ovaj trenutak predstavlja ključni preokret u ratu, simbolizujući pobjedu hrabrosti i nade nad očajem i strahom.

Witch King je ujedno i arhetipski lik “senke”, koji simbolizuje duboke strahove i nemoć koje se moraju prevazići na putu junaka. Njegova zagonetna prisutnost i teret koje nosi sa svojim postojanjem su teme koje se provlače kroz celu priču, čineći ga jednim od najupečatljivijih zlikovaca u svetu fantazije.

Želite da začinite vaš kućni ili radni enterijer?

Ispunite kontakt formu i poslaću vam e-mail sa uputstvima za plaćanje kako biste mogli ukrasiti svoj prostor ovom slikom!

Slika će biti otpremljena u roku od dva radna dana nakon uplate.

PRATITE ME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pin It on Pinterest