ARAGON I ARWEN

Ova slika je originalna, visokokvalitetna, ručno oslikano ulje na platnu. Izgledaće lepo kao uređenje kancelarije, kafića, doma, u bilo kojem predvorju ili zgradi, ili čak u spavaćoj sobi, dnevnoj sobi ili kao dekor dečije sobe.

Detalji:

* Ručno rađeno ulje na platnu.

* Stil: moderan, savremeni.

* Rok isporuke: slika će vam stići za otprilike 7- 20 dana (u zavisnosti od mesta gde živite)

* Materijal: Profesionalna uljana boja, platno, lak.

* Veličina: 30cm x 30cm

* Cena: 245

Karakteristike:

* Slikala Jovana Lipovac.

* Potpisano na prednjoj strani.

* Ručno rađena slika.

* Zaštićeno satenskim lakom za uljane boje.

100% garantovano zadovoljstvo: Vaše zadovoljstvo mi je veoma važno i želim da radim sa Vama na rešavanju bilo kakvih problema.

————————————————-

Molim Vas da me kontaktirate ako želite prilagođeno delo koje je urađeno samo za Vas.

Za ostala pitanja kontaktirajte me za konsultacije ili mi pošaljite e-mail.

U Tolkinovom delu “Gospodar prstenova”, priča o Aragornu i Arwen veoma je dirljiva i simbolična, povezujući ljudski i vilinski svet kroz njihovu ljubav. Aragorn, poznat kao Strider u divljini, i naslednik izgubljenog trona Gondora, otkriva svoju pravu sudbinu kao kralj koji će obnoviti svoje kraljevstvo. Arwen, vilinska princeza iz Rivendela, je ćerka Elronda i nosilac velike lepote i mudrosti svoje rase.

Njihova ljubav počinje tiho, tokom Aragornove mladosti kada ga Elrond prihvata kao štićenika. Pri njihovom prvom susretu, Arwen se vraća iz Loriena i Aragorn je odmah zavoli, mada je u tom trenutku premlad da bi shvatio kompleksnost njihove buduće veze. Arwen deli svoju sudbinu sa Aragornom, birajući smrtni život da bi bila s njim, što podrazumeva velike žrtve, ali i duboku posvećenost.

Tolkin opisuje njihovu ljubav kao odjek Berenove i Lúthienine, dve figure iz njegovih ranijih dela, naglašavajući time večnu temu ljubavi koja prevazilazi sve prepreke, čak i smrt. Kroz Aragorn i Arwen, prikazana je ideja o obnavljanju i isceljenju, ne samo za pojedince već i za celokupnu zemlju kojom će vladati. Njihovo venčanje u Minas Tirithu simbolizuje ujedinjenje i obnovu, dajući novu nadu za budućnost Srednje Zemlje.

Želite da začinite vaš kućni ili radni enterijer?

Ispunite kontakt formu i poslaću vam e-mail sa uputstvima za plaćanje kako biste mogli ukrasiti svoj prostor ovom slikom!

Slika će biti otpremljena u roku od dva radna dana nakon uplate.

PRATITE ME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pin It on Pinterest